L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL RELLANÇA EL SEU CANAL DE YOUTUBE

Canal NNTT
Compartir

14/10/2020

                Amb el lema: “Volem estar al teu costat, t’esperem”

L’Ajuntament de Mutxamel ha realitzat un vídeo de presentació per al seu canal de youtube amb la intenció de rellançar-lo. El canal, encara que existix des de 2012, no havia sigut tan usat com fins al moment del confinament i es pretén continuar amb el seu ús com a mètode de comunicació municipal i que es puga consolidar com a una eina per a fer arribar als veïns i veïnes del municipi contingut de temes molt variats.

En el canal de youtube trobareu, a més dels plens municipals, informació turística per a descobrir el municipi, vídeos amb cursos i consells de noves tecnologies, receptes, classes de ioga i pilates, de manualitats, vídeos de cultura, de l’Espai Jove, dels tallers de majors,  serveis socials, etc.

La intenció és fer créixer el nombre de vídeos i ampliar el contingut del canal perquè, pujant el nombre de subscriptors, es puga generar una via d’informació i comunicació amb els habitants de Mutxamel.

En el vídeo de presentació tant el regidor de Noves Tecnologies, Antonio Sola, com l’alcalde de la localitat, Sebastián Cañadas, animen els ciutadans i les ciutadanes de Mutxamel a seguir i subscriure’s al canal de youtube de l’Ajuntament  de Mutxamel amb el lema de “Volem estar al teu costat, t’esperem”.

Enllaç al canal de Youtube: : https://www.youtube.com/user/AytoMutxamel

Enllaç al vídeo de Presentació: https://youtu.be/Oy-TNRlJGp0

Enllaç descàrrega vídeo (vàlid fins a 20/10/2020): https://we.tl/t-g7efSi8qaM