L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL PERCEP SUBVENCION DE LA CONSELLERIA D’ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL PER A DONAR SUPORT A ACCIONS PROMOCIONALS EN EL NOU MERCAT MUNICIPAL

imagen ayudas
Compartir

L’Ajuntament de Mutxamel després de l’obertura del nou Mercat Municipal com a campanya de promoció d’este, ha adquirit bosses de roba de 100% de cotó i davantals negres amb l’anagrama del Nou Mercat Municipal. Este material promocional ha sigut entregat als concessionaris de llocs del mercat, els qui després de realitzar les seues vendes entreguen als consumidors finals les compres realitzades en les borses reutilitzables en una acció de difusió comercial del mercat.
Per a aconseguir finançament d’este material promocional, l’Ajuntament de Mutxamel a través del Servei de Desenvolupament Local va concórrer a la subvenció convocada per la Directora General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, en matèria de comerç, consum i artesania per la qual es concedeixen ajudes directes a entitats locals valencianes per a l’exercici 2023 (CMPROM), per despeses realitzades en accions de promoció del mercat municipal. Esta acció en concret ha ascendit a 3.049,20 €, havent sigut finançada en un 90% per Conselleria gràcies a la resolució favorable del conseller.
Després de les eleccions autonòmiques la nova Conselleria es denomina Conselleria d’Innvoació, Indústria, Comerç i Turisme.