L’Ajuntament de Mutxamel i Horizonte Musical presenten: LOQUILLO EN CONCIERTO

Compartir

03/05/2018

LOQUILLO presentarà la seua gira 40 ANIVERSARI el pròxim 11 d’agost en el PARC DEL CANYAR DE LES PORTELLES DE MUTXAMEL, les entrades hi estaran disponibles des del dimecres 2 de maig, exclusivament en la web www.horizonte-musical.com (canal oficial de venda d’Horizonte Musical) i en Oficines de Correus, pròximament també en www.entradasatualcance.com i El Corte Inglés. La cita es completa amb l’actuació de NAT SIMONS, artista que acompanya LOQUILLO en els concerts d’esta gira tan especial. Després del concert seguirà la nit amb la festa remenber 80S & 90S.

LOQUILLO 2018

Després de quasi quatre dècades de pujar als escenaris José María Sanz Beltrán, més conegut popularment com Loquillo, ha aconseguit la categoria de llegenda de la música espanyola, un títol que més que el temps tendix a atorgar-li el públic, jutge implacable, i ho ha fet de la manera en què sol fer-ho, conjuminant complicitats amb l’artista per a aconseguir penjar el cartell de tot venut en els concerts oferits al setembre de 2016 en la Plaça de Bous de les Vendes i en el Wizink Center al desembre de 2017.

Més enllà de l’èxit que, amb amb prou faenes un any de diferència, han suposat tots dos concerts en una gira de dos anys que ha recorregut tota Espanya, tots dos concerts han vingut a confirmar que la dilatada trajectòria artística de Loquillo ocupa ja un lloc de rellevància en la Història de la Música Espanyola. Una història, com totes les històries, forjada en el temps, i que ha fet front a desafiaments artístics, ha superat adversitats i ha desafiat els canvis produïts en un sector en crisi profunda, acumulant experiències fins a aconseguir constituir-se en una referència essencial del rock espanyol. Una carrera forjada a partir d’unes cancons indestructible al pas del temps que convoca en els seus concerts a un públic intergeneracional. Loquillo s’ha convertit en una “rara avis”, açò que tothom coneix com un clàssic en vida. Un títol a l’abast de molt pocs.