L’Ajuntament de Mutxamel dona inici als treballs per al disseny de l’II Pla Municipal d’Igualtat del municipi

II plan igualdad mutxamel
Compartir

El projecte, basat en el lema ‘Construint tolerància, construint igualtat!’, estableix les bases d’un progrés socioeconòmic que afecte de manera personal a cada individu

30 de maig de 2022

La plena igualtat de dones i homes, en tots els àmbits de la vida, és la principal tasca que ha de dur a terme tota administració pública. Amb la consecució d’aquesta, no sols s’aconsegueix restablir la justícia social entre la ciutadania, sinó que s’estableixen les bases per a un progrés socioeconòmic que afecta de manera personal a cada individu, però que repercuteix en el benestar i la qualitat dels serveis públics proporcionats per les institucions públiques.

D’esta manera, i amb la finalitat de continuar derrocant barreres que impedisquen la igualtat real i efectiva entre dones i homes de Mutxamel, l’Ajuntament d’aquest municipi, apel·lant al compromís que tota persona tinga les mateixes oportunitats i siga tractada de la mateixa forma -siga com siga el seu gènere-, ha iniciat els treballs per al disseny de l’II Pla Municipal d’Igualtat de Mutxamel.

Amb tot això, continuem construint una localitat de Mutxamel tolerant i igualitària. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, que, després de la concessió d’un conjunt de recursos econòmics, permetrà iniciar els treballs d’aquesta nova iniciativa.

Així mateix, per a elaborar i dinamitzar aquest projecte, tant en l’aspecte qualitatiu com quantitatiu, es comptarà amb l’ajuda de la consultora social, experta en Igualtat de Gènere, Equàlitat, participació i igualtat.

L’Ajuntament de Mutxamel continuarà bastint ponts per a derrocar les barreres de la discriminació, per a aconseguir, entre totes i tots, un municipi més inclusiu, tolerant i igualitari.