La XV Mostra d’empreses i mercat medieval arriba a Mutxamel

banner evento
Compartir

L’Ajuntament de Mutxamel, en col·laboració amb la regidoria de Promoció i desenvolupament econòmic ADL i cofinançat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, organitza la XV Mostra d’empreses i mercat medieval.

La XV Mostra d’empreses i mercat medieval és un esdeveniment encaminat a la promoció d’empreses de Mutxamel mitjançant la presentació a peu de carrer del teixit empresarial i comercial del municipi. Les empreses que hi participen disposaran d’un estand on mostraran el seu treball i on podrà dirigir-se qualsevol persona per a entrar en contacte amb elles.

Complementant la mostra, es durà a terme un mercat medieval amb tota mena de llocs i ambientació pròpia de l’època, on destacaran les parades d’artesania i les teatralitzacions.

Tant la mostra com el mercat medieval es duran a terme els pròxims dies 12 i 13 de novembre i se situaran en els voltants de l’església del Salvador, el carrer Felipe Antón i la Plaça Nova.

La inauguració tindrà lloc el pròxim 12 de novembre a les 11.00 h. L’horari d’obertura i tancament al públic de la mostra és el següent:

– 12/11: De 10.30 h a 14.30 h i de 17.00 h fins a les 22.00 h.

– 13/11: De 10.30 h a 14.30 h i de 17.00 h fins a les 21.00 h.

Durant els dos dies de duració de la mostra es realitzaran tot tipus d’espectacles i activitats, com cercaviles teatrals, contacontes, jocs antics, tallers varis, cavallets de dracs, exposicions de manuscrits, etcètera.

Vos convidem a totes i a tots a visitar la XV Mostra d’empreses i mercat medieval de Mutxamel i esperem que gaudiu d’un gran cap de setmana.

Triptico muestra empresa
tríptico mercado medieval
Cartel