La #PrimaveraMusical arriba a Mutxamel

banner noticia
Compartir

01/02/2022

Arriba a Mutxamel l’exposició #PrimaveraMusical. La música valenciana reviscola

de la Universitat d’Alacant, que va estar en exhibició durant el curs passat al seu campus de Sant Vicent del Raspeig.

La mostra revisa les dos últimes dècades de la música valenciana. Hi podreu descobrir els grups de música i els artistes des de finals dels 90 fins a l’actualitat. S’hi fa una panoràmica general al moviment de reviscolament musical que s’ha produït a la Comunitat Valenciana. 

A més de les cançons, el recorregut de l’exposició passa per l’art gràfic, la literatura, els festivals, l’àmbit familiar, les publicacions periòdiques i el vincle amb els estudiants.

L’exposició consta d’una sèrie de panells temàtics i vitrines amb llibres, revistes i marxandatge. A més, la web primaveramusical.ua.es afegix informació gràfica i audiovisual amb llistes de reproducció de YouTube i és el punt bàsic d’informació de totes les activitats complementàries que s’han fet al campus de la universitat i les que es fan en cada itinerància. 

La mostra es podrà visitar del 3 al 18 de febrer a la Casa de Cultura (C/Ramón y Cajal s/n), de dilluns a divendres de 10 h-13 h i de 17-21 h. La inauguració serà el dijous 3 de febrer a les 19.30 h i hi participaran Hèctor Càmara Sempere, director del Secretariat de Llengües de la Universitat d’Alacant, i Rafael García Berenguer, regidor de Promoció del Valencià de Mutxamel. Tot seguit es farà una visita guiada per l’exposició a càrrec del comissari, David Garcia Sirvent.

El cartell de #PrimaveraMusical és d’Helga Ambak. La il·lustradora de Muro (el Comtat) ha treballat dins del camp de la música amb dissenys i direcció artística. Entre d’altres, amb ZOO, Smoking Souls o Inèrcia. Pel treball que va fer amb Translúcid va rebre el Premi Ovidi al Millor Disseny el 2020.

cartel noticia