LA POLICIA LOCAL RENOVA EL SEU COMPROMÍS EN LA LLUITA CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR.

15/02/2018

Per segon any consecutiu, la Policia Local de Mutxamel ha impartit xarrades en diversos centres escolars per a explicar als menors què és l’assetjament escolar, posant l’accent en l’anomenat ciberassetjament.

Després del bon acolliment que van tenir el passat any les xarrades impartides pels agents de la Unitat Ciclista de la Policia Local, enguany han sigut més centres escolars de Mutxamel els que han optat per sol·licitar la seua presència per a reforçar en l’alumnat, de sisè de primària i de primer de secundària, el concepte d’assetjament escolar, com prevenir-lo i com lluitar-hi una vegada detectat. En aquest sentit, els agents treballen amb els menors aspectes motivadors vers la solidaritat o l’empatia com a forma d’aconseguir el necessari compromís i responsabilitat. I en esta ocasió enfoquen la xarrada cap a l’ús de les eines tecnològiques que els permeten, hui en dia, l’accés quasi sense límits a les xarxes socials, perquè malgrat ser grans usuaris, desconeixen en gran mesura el perill que amaguen, la qual cosa els convertix fàcilment tant en víctimes com en autors de l’anomenat ciberassetjament.

Durant el transcurs de les xarrades, els agents han pogut constatar com hi ha ja alumnes que han interioritzat aspectes relacionats amb l’assetjament escolar, perquè van assistir a aquesta formació amb la Policia Local l’any passat, la qual cosa consideren una bona notícia ja que el seu treball és un suport als esforços que des del sector educatiu s’han implantat per a lluitar contra aquest tipus de violència. (Foto: Els agents en un moment de la xarrada).