LA PLAÇA DE L’ART TORNA A MUTXAMEL

16/03/2018

L’Ajuntament de Mutxamel presenta una nova edició de la Plaça de l’Art. Tindrà lloc els dies 24 de març, 28 d’abril, 26 de maig, 16 de juny al carrer del Carme. Una especial forma de reunir ceramistes, pintors, il·lustradors, artesans, agricultors i productors ecològics, en un mateix lloc; on, a més, es podrà gaudir d’una sèrie d’activitats infantils i música en viu per a públic familiar.

La Plaça de l’Art arriba de nou a Mutxamel sota l’organització de la Regidoria de Cultura. Este espai pretén, com a premissa, fomentar iniciatives innovadores tant des de l’àmbit social com des de l’àmbit cultural, construint un lloc artístic on professionals i joves creatius puguen desenvolupar i mostrar el seu art. La novetat d’este any és que es combinarà amb altres esdeveniments i activitats coordinades segons el dia, amb les regidories de medi ambient, agricultura i turisme.

D’acord amb la programació, el dia 24 de març la Plaça d’Art compartirà esdeveniment amb el Mercat ecològic, una forma de destacar els productes locals així com altres productes ecològics i sostenibles amb el medi ambient. Esta jornada començarà a les 10:00h i finalitzarà a les 14:00h. A les 12:00h es realitzarà una ruta gratuïta per l’obra del famós artista plàstic mutxameler Arcadi Blasco, i a les 12:30h tindrà lloc el concert ecològic de Resonante. Sense oblidar als més xicotets, que podran participar en el taller infantil “Consumix local i canviaràs el clima!”.
El dia 28 d’abril, Mutxamel acull la fi del repte de 30 Dies amb bici i sumarem l’activitat a la Plaça de l’Art amb les activitats que Medi Ambient proposa: una visita guiada amb bici, a les 9:30h i una festa final, amb sorteig de regals, a les 12:00h. D’esta manera, la Plaça de l’Art, en esta ocasió adopta el nom d’“En bici” i, des del seu inici, a les 11:00h, fins al final, a les 14:00h, comptarà amb un espai de mobilitat sostenible, on els més xicotets podran gaudir amb les bicis, patins o skates. Tot açò sense deixar de costat la música en viu, a les 12:30h actuarà Chica Charcos & The Katiuskas Band.

El dia 26 de maig torna a la Plaça de l’Art i el Mercat ecològic , concretament de 10:00h a 14:00h, amb l’actuació a les 12:30h de Mili, Reportera Superstar y Caperucita Roja per Factor Onírico. A més, torna el taller infantil “Consumix local i canviaràs el clima!”.

El dia 16 de juny, la Plaça de l’Art reprén el carrer del Carme sota el nom de Pròxima parada Mutxamel. Començarà a les 11:00h i finalitzarà a les 14:00h. Així mateix, inclourà visites guiades amb tren, concretament a les 11:00h i a les 12:00h; i finalment, a les 12:30h tindrà lloc el concert de Yo Soy Ratón.