LA PLAÇA DE L’ART TORNA A MUTXAMEL

06/04/2018

L’Ajuntament de Mutxamel presenta una nova edició de la Plaça de l’Art. Tindrà lloc els dies 7 d’abril, 28 d’abril, 26 de maig, 16 de juny al carrer del Carme. Una especial forma de reunir ceramistes, pintors, il·lustradors, artesans, agricultors i productors ecològics, en un mateix lloc; on, a més, es podrà gaudir d’una sèrie d’activitats infantils i música en viu per a públic familiar.

La Plaça de l’Art arriba de nou a Mutxamel sota l’organització de la Regidoria de Cultura. Este espai pretén, com a premissa, fomentar iniciatives innovadores tant des de l’àmbit social com des de l’àmbit cultural, construint un lloc artístic on professionals i joves creatius puguen desenvolupar i mostrar el seu art. La novetat d’este any és que es combinarà amb altres esdeveniments i activitats coordinades segons el dia, amb les regidories de medi ambient, agricultura i turisme.

D’acord amb la programació, el dia 7 d’abril la Plaça d’Art compartirà esdeveniment amb el Mercat ecològic, una forma de destacar els productes locals així com altres productes ecològics i sostenibles amb el medi ambient. Esta jornada començarà a les 10:00h i finalitzarà a les 14:00h. A les 12:00h es realitzarà una ruta gratuïta per l’obra del famós artista plàstic mutxameler Arcadi Blasco, i a les 12:30h tindrà lloc el concert ecològic de Resonante. Sense oblidar als més xicotets, que podran participar en el taller infantil “Consumix local i canviaràs el clima!”.

El dia 28 d’abril, Mutxamel acull la fi del repte de 30 Dies amb bici i sumarem l’activitat a la Plaça de l’Art amb les activitats que Medi Ambient proposa: una visita guiada amb bici, a les 9:30h i una festa final, amb sorteig de regals, a les 12:00h. D’esta manera, la Plaça de l’Art, en esta ocasió adopta el nom d’“En bici” i, des del seu inici, a les 11:00h, fins al final, a les 14:00h, comptarà amb un espai de mobilitat sostenible, on els més xicotets podran gaudir amb les bicis, patins o skates. Tot açò sense deixar de costat la música en viu, a les 12:30h actuarà Chica Charcos & The Katiuskas Band.

El dia 26 de maig torna a la Plaça de l’Art i el Mercat ecològic , concretament de 10:00h a 14:00h, amb l’actuació a les 12:30h de Mili, Reportera Superstar y Caperucita Roja per Factor Onírico. A més, torna el taller infantil “Consumix local i canviaràs el clima!”.

El dia 16 de juny, la Plaça de l’Art reprén el carrer del Carme sota el nom de Pròxima parada Mutxamel. Començarà a les 11:00h i finalitzarà a les 14:00h. Així mateix, inclourà visites guiades amb tren, concretament a les 11:00h i a les 12:00h; i finalment, a les 12:30h tindrà lloc el concert de Yo Soy Ratón.