LA INFLUENCER ALACANTINA ISAMÁ MINAYO I HISPANITAS ES COLEN ESTE ESTIU EN HUBITAT MUTXAMEL

25/06/2019

Ja arriba l’estiu amb la nova programació d’esdeveniments de l’espai de coworking públic de Mutxamel. La cita estrela del mes de juny serà la trobada d’influencers i professionals de la publicitat i del màrqueting per a parlar sobre les últimes tendències i l’auge del món influencer, especialment entre les empreses de moda.

El pròxim 28 de juny a les 12:00h es donaran cita en l’innovador espai mutxameler tres grans professionals: Paula Torregrosa, experta en màrqueting digital de moda, la influencer alacantina Isamá Minayo (@cuelateenmivestidor) i l’equip de màrqueting de la reconeguda marca de calçat HISPANITAS.

L’esdeveniment és gratuït però és indispensable inscriure’s abans a través de la pàgina web de l’espai: www.hubitat.mutxamel.org.

El coworking públic HUBITAT, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mutxamel i gestionat per l’Agència de Desenvolupament Local i l’empresa alacantina GENION, ha apostat per la innovació en tota la programació d’esdeveniments i activitats formatives des de l’obertura de l’espai. Fins al moment, més de 40 projectes empresarials i emprenedors han passat per estes instal·lacions que són ja un referent de l’emprenedoria més activa de la comarca.