LA GESTIÓ TURÍSTICA DEL PATRIMONI SERÀ LA PROTAGONISTA DE LA PRÒXIMA JORNADA DE LA UPV EN LA SEU DE MUTXAMEL

23/03/2018

El pròxim dimarts, 27 de març, a la Seu Universitària del campus d’Alcoi a Mutxamel, a l’auditori del Centre Social José Bernabéu Alberola, se celebrarà la jornada “Mutxamel: Turisme i Cultura”. Consistix a reflexionar sobre la posada en valor del patrimoni natural i cultural del municipi de Mutxamel per al seu ús turístic i la importància de la conservació, protecció i gestió d’este patrimoni de forma responsable i sostenible, es tracta d’una visió a llarg termini.

El programa de la jornada comença amb una visita guiada per diferents elements del Patrimoni Històric de Mutxamel, continua amb la ponència de la catedràtica María José Viñals i dos tallers pràctics, a càrrec de la Dra. Laura Ripoll i la professora Dra. Maryland Morant.

És una activitat gratuïta que requerix inscripció prèvia a través del CFP (www.cfp.upv.es) indicant DIFUTEC en el cercador. S’expedirà certificat del Centre de Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València als inscrits en la jornada. Està destinada a tècnics de cultura, turisme i patrimoni en les administracions públiques i sector privat, estudiants i públic en general.