LA CAIXA, PATROCINADOR DE LA MARATÓ NT EN LÍNIA 2020

imagen patrocinio

Antonio Sola, regidor de Noves Tecnologies, anima a totes les mutxameleres i mutxamelers a participar en esta activitat en línia durant la setmana de Nadal.

La Marató de Noves Tecnologies és una activitat bàsica en el Nadal del poble de Mutxamel. Enguany serà la dissetena edició de la Marató. Enguany, malgrat les dificultats i de la impossibilitat de realitzar l’activitat de manera presencial, com realment ens haguera agradat, veient a tots eixos xiquets, jóvens i no tan jóvens que han anat participant en l’esdeveniment, hem de reinventar-nos. I per a això hem preparat esta Marató NT en línia amb proves per a tots, per a riure, gaudir i per descomptat… guanyar molts premis… entre ells una PS5.

Per a la celebració d’este esdeveniment és totalment imprescindible el suport amb el seu patrocini de La Caixa. La Fundació – Obra Social de la Caixa porta patrocinant l’esdeveniment més de 10 anys ja i la seua col·laboració ha fet possible que l’esdeveniment haja crescut any rere any fins a convertir-se en un emblema del Nadal de la nostra població.

En paraules d’Antonio Sola, regidor d’Informàtica i Noves Tecnologies: “En este any tan complicat per a esdeveniments i actes, volem agrair especialment el patrocini d’este esdeveniment que permet la seua realització i el seu èxit que es repetix any rere any”.

El director de l’oficina de la Caixa a Mutxamel, Alfredo Mengual, va agrair les paraules del regidor i va reiterar el suport de l’entitat a este esdeveniment, així com al seu desenvolupament, i va emplaçar les mutxameleres i els mutxamelers a participar en l’esdeveniment de manera masiva.

imagen patrocinio