JOSÉ MARÍA ÁVILA RÍOS, CAMPIÓ IBÈRIC 2019 I MEDALLA DE BRONZE EN LES NACIONALS DE SEVILLA

Compartir

04/10/2019

Els passats dies 7 i 8 de setembre es va disputar el Campionat Ibèric de Paddle surf celebrat en Baiona, Galícia.
Després de recuperar-se d’una operació en la mà, que l’ha tingut apartat de la mar durant tot l’any, ha tornat a competir enfrontant-se als millors corredors de la península i ha aconseguit el títol de campió en un emocionant esprint final després d’una disputada regata de 12km per aigües gallegues.
Seguidament els dies 21 i 22 de setembre, es va desplaçar fins a Sevilla per a competir en el Campionat d’Espanya de Velocitat; al llarg del dissabte es van anar disputant les mànegues classificatòries fins a la gran final disputada pels quatre esportistes més ràpids d’Espanya, entre els quals José María estava inclòs, ja que havia guanyat totes les seues mànegues classificatòries. La regata va ser en el riu Guadalquivir i va ser un vertader espectacle observar eixes aigües plenes de taules. Després d’una increïble final i revisada la photofinish pels jutges de competició, va aconseguir una tercera posició en la final més ràpida i disputada en la història dels campionats.
Per la qual cosa ha tancat el mes de setembre amb un or i un bronze en l’àmbit nacional. Una cosa que no pensava que aconseguiria enguany després de patir la lesió a principis d’any.