JA ESTÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA MARATÓ DE NT 2019

Maratón NNTT 2019

11/12/2019

Ja està obert el termini d’inscripció per a la setzena edició de la MARATÓ DE NOVES TECNOLOGIES que tindrà lloc el dijous 26 de desembre en el Centre Social Polivalent de Mutxamel, l’activitat nadalenca i tecnològica de l’Ajuntament de Mutxamel, que és ja una tradició en la localitat. Una activitat que abasta, en la major mesura possible, els diferents nivells d’edats de la societat, que la convertixen en una festa familiar on junts: majors, pares, joves i xiquets gaudisquen de les Noves Tecnologies.

L’esdeveniment organitzat per la Regidoria de Noves Tecnologies i Informàtica de l’Ajuntament de Mutxamel té el patrocini de La Caixa que sempre ha mostrat una gran col·laboració i implicació en el desenvolupament de l’esdeveniment i la col·laboració de l’empresa cloudwifi en una de les sales de l’esdeveniment.

L’horari de l’activitat serà de 10 a 14 i de 16 a 22 hores. Hi haurà diverses sales on els participants podran, per exemple, navegar en la zona amb ordinadors, mostrar els seus dots per al ball amb el Just Dance, demostrar el maneig dels comandaments de les últimes consoles, competir en el campionat fifa’20 de la zona de Play Station 4, practicar amb les noves nintendo switch, jugar en la Zona WII…; En definitiva, una jornada per a passar-s’ho en gran…

Per a unir la diversió amb la formació, l’esdeveniment tindrà dues conferències formatives, una primera sobre les possibilitats que ofereix l’Espai Jove de la localitat per als joves i, una segona, sobre la figura de la dona en els videojocs.

La Marató de Noves Tecnologies finalitzarà amb el lliurament de premis a aquells participants més destacats en els diferents concursos i en el test de preguntes per a buscar en internet i un sorteig de molts altres premis: Play Station 4, cadires gaming, televisors, tauletes, powerbanks, auriculars, impressores, altaveus, etc.

La Regidoria de noves tecnologies i informàtica vol animar a tothom a participar en esta jornada familiar on, des dels adults als més xicotets podran gaudir d’una jornada familiar i de convivència amb les noves tecnologies. Estem segurs que no et voldràs perdre esta aventura… apunta’t i navega amb nosaltres en la immensa mar de les noves tecnologies i la diversió en família.

Formulari Inscripció

Marató NNTT 2019