IX PLANTA EL TEU ARBRE AL CALVARI

cartel evento

LLOC, DATA, HORARI I AFORAMENT

C/Pintor Llorenç Casanova

7 de novembre 2020, entre les 10.00 i les 14.00.

L’activitat dura una hora i hi ha quatre torns:

10.00h

11.00h

12.00h

13.00h

S’admetran 20 participants per torn.

ACTUACIÓ

En esta edició, amb l’objectiu d’adaptar l’activitat a la normativa i recomanacions

per la COVID 19, i també per donar-se la circumstància que el vessant del Calvari està en obres, no hi haurà plantació d’arbres. Dins de cada sessió es realitzaran les activitats següents:

-Inscripcions i presentació de l’activitat. Explicacions de les espècies vegetals que es repartiran i el seu paper en la muntanya mediterrània. Després a cada participant se li donarà un o dos plançons i a més se’ls explicarà com plantar-los. Els exemplars els podran plantar a la seua casa o en el bosc infantil Aire Pur.

-Taller i Joc de sòl. Els participants podran gaudir d’un joc de sòl, un sambori sobre la vegetació per als més xicotets; o podran participar en un taller de canvi climàtic i els arbres com a embornals de CO₂.

-Explicació del projecte del Calvari perquè es conega i com es respectaran les zones d’apadrinament i que este projecte serà registrat en el Ministeri de Transició Ecològica com a projecte d’Absorció de CO₂.

OBJECTIU

Contribuir a augmentar la superfície arbrada del municipi, amb la corresponsabilitat dels veïns. A més es pretén que els participants adquirisquen coneixements sobre el paper de la vegetació en la lluita contra el canvi climàtic i que coneguen com quedarà el Calvari després de les obres.

DESTINATARIS

Públic en general.

INSCRIPCIONS

Cal inscriure’s abans:

– Per telèfon, en el 956955910 (matins) / 965956341 (vesprades)

– Per correu electrònic: inscripciones@mutxamel.org

Cartel evento