III JORNADES D’ORIENTACIÓ FORMATIVA PER A L’OCUPACIÓ

08/04/2019

Coneixeu l’oferta formativa de primera mà i resoleu els dubtes.

Durant el divendres 12 d’abril de 2019 de 10 a 14 h, a la Casa de Cultura de Mutxamel tindrà lloc “Les III Jornades d’Orientació formativa per a l’ocupació”. On trenta-quatre entitats formatives assessoraran jóvens i estudiants; organitzada per l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Mutxamel després de la magnífica acollida dels anys passats.

Amb aquestes jornades desitgem que alumnes de instituts i la resta de ciutadans que vulguen augmentar la seua formació, redirigir-la o formar-se en altres branques, puguen  informar-se dels recursos formatius existents que permeten donar forma a les perspectives relacionades amb els seus estudis, amb l’objectiu de millorar la seua qualificació professional per a la seua incorporació posterior al mercat laboral. Són unes jornades que no solament faciliten informació a l’interessat, sinó on poden trobar diversitat d’idees per a donar forma a eixe futur que encara no tenen completament definit.

Pel  costat dels expositors participants, entitats formatives, les Jornades es presenten com un lloc de trobada on difondre i generar coneixement sobre la seua oferta formativa, oferint  al major nombre d’estudiants possibles una completa atenció per a resoldre dubtes i preguntes, i ajudar-los a decidir la millor opció per a la seua formació professional. Unes jornades no solament interessants per alumnes i ciutadans, sinó també per a pares i professionals de la formació.-

Enguany participaran la Universitat Miguel Hernández d’Elx,  UPV- campus d’ Alcoi, Universitat d’Alacant- Servei de Llengües, Armada Espanyola, Policia Local Mutxamel i Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, IES Mutxamel, IES L’Allusser, IES Las Lomas “fusta i escenografia”, IES Xixona CFGM. Panaderia, rebosteria i confiteria ,CIPFP Valle de Elda, CIPFP Canastell, IES Sant Vicent. IES Haygon, IES Enric Valor, IES Virgen del Remedio. IES Mare Nostrum, Escola Oficial d’Idiomes d’ Alacant, Labora: Servici Valencià d’Ocupació i Formació, Esatur, IMEP, ALBALI CENTRES DE FORMACIÓ, EUROPEAN FLYERS, FEMPA, AIRCO SIMCREW TRAINING, AJUNTAMENT D’ALACANT, COACHING UP, CREU ROJA ESPANYOLA, ESPAI JOVE MUTXAMEL, FUNDACION LABORAL DE LA CONSTRUCCION, AGÈNCIA DESENVOLUPAMENT LOCAL I HUBITAT , CENTRE FORMACIÓ PERSONES ADULTES MUTXAMEL, IVAJ XARXA JOVE.

Unes jornades organitzades per l’Agència de Desenvolupament Local i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Mutxamel que compta amb finançament de l’Àrea de Foment i Desenvolupament de la Diputació d’Alacant.