III JORNADES DE LA CULLERA: DEL 5 AL 8 DE MARÇ 2020

III Jornadas de la cuchara
Compartir

27/02/2020

El turisme gastronòmic seguix en auge, cada dia més destinacions es posicionen turísticament a causa de la seua gastronomia local. Des de la Regidoria de Turisme es vol continuar impulsant este tipus de producte i continuar mantenint una col·laboració amb els empresaris turístics, que són els que cada dia tracten directament amb els clients i mantenen viva l’oferta gastronòmica.

Donat l’èxit de participació en les II Jornades de la Cullera, on van participar deu hostalers del municipi i es van servir un total de 1.175 menús, per la qual cosa es va incrementar la venda en un 45% més de menús que en l’edició anterior.

Es mantenen les dates coincidint amb les festes de Mig Any i la celebració del Miracle de la Llàgrima, que enguany complix el se 475 aniversari.

La realització d’estes jornades fa que es continue complint amb el projecte Mutxamel Gastronòmic, organitzant diferents cites al llarg de l’any amb la gastronomia i impulsant d’esta forma el Producte Turístic Gastronòmic i els establiments turístics del municipi.

Els menús s’estructuren amb diferents tipus d’entrants, un plat de cullera i postres, oferit a un preu tancat per a tots els establiments de 15€ iva inclòs, tot i que la beguda no està inclosa.

Els establiments que participen són: Bar Chimenera, Cerveseria Mutxamel, Les Tapes de la Iaia, Bar de Tapes Brisa, Restaurant Nou Cañada, Rte. Molimar I, Rte. Molimar II, Ca Pinto, Aeroclub d’Alicante i Mediterranean Golf.