III CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA DE MUTXAMEL: CONCERT I LLIURAMENT DE PREMIS

Banner evento

Diumenge que ve 8 de novembre se celebrarà l’acte de lliurament de premis i el concert del III Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel. El concert serà a càrrec de la Societat Musical L’Aliança de Mutxamel, i durant l’acte s’interpretaran les tres marxes cristianes finalistes del concurs i es revelarà la marxa cristiana guanyadora.

El concert tindrà lloc a l’aire lliure, al parc El Canyar de les Portelles a les 11.30 h. L’obertura de portes serà a les 10.45 h.

 La Regidoria de Festes, a càrrec de Rafael Pastor Pastor, ha establit un protocol d’actuació enfront de la Covid-19, per la qual cosa es realitzarà un estricte control d’aforament al recinte, es prendrà la temperatura corporal, serà obligatòria l’entrada amb invitació i l’ús de mascareta durant tot l’acte. S’habilitaran dos zones d’accés al parc, un accés per l’entrada situada a la Casa de la Cultura i un altre pel C/ Joan XXIII amb la finalitat de mantindre el distanciament social.

Les entrades es podran reservar a partir del 28 d’octubre per la web www.mutxamel.org, de manera presencial a la casa de la cultura, per telèfon 965.95.63.14 i per correu a casadelacultura@mutxamel.org.