II JORNADES DE LA CULLERA

Compartir

04/03/2019
Del 7 al 10 de març 2019

Mutxamel torna a encendre els fogons i els dedica als plats de cullera en les II Jornades.

Amb l’arribada de la festivitat local del Miracle de la Llàgrima i el tancament de les festes del Mig Any fester, el municipi de Mutxamel arranca el 2019 amb la II edició de les Jornades de la Cullera.

Amb aquestes jornades la regidora de Turisme, Inmaculada Pérez Juan, vol continuar impulsant la gastronomia local i ressaltar la seua importància com a element dinamitzador del turisme i l’economia local. Per això des de la regidoria es continuarà treballant amb els restauradors locals per a continuar realitzant les campanyes gastronòmiques de Mutxatapa, al mes de maig, i les Jornades Gastronòmiques, al mes de novembre.

En aquesta edició participaran 10 establiments de la localitat i els menús es continuaran oferint amb un preu tancat de 15€, sense incloure la beguda.
El menú està compost de diversos entrants, plat principal de cullera i postres.

Els establiments que participaran són: Bar Chimenera, Cerveseria Mutxamel, Les Tapes de la Iaia, Bar de Tapes Brisa, Restaurant Nou Canyada, Restaurant Molimar I, Restaurant Molimar II, Pintxolari, Ca Pinto i l’Aeroclub d’Alacant.

Les II Jornades de la Cullera començaran el 7 de març i finalitzaran el 10 de març.
Dins del fullet es promocionen les diferents activitats d’oci i cultura que es realitzen al municipi, perquè el visitant puga gaudir de la gastronomia i de l’oferta cultural i turística.

Durant aquesta edició es podran degustar una gran varietat de plats dels més tradicionals com la borreta alacantina amb bacallar, el guisat de vedella amb creïlles, l’olleta mutxamelera, el potatge de cigrons i espinacs amb mandonguilles de bacallar, i altres guisats com la favada amb guatla o les potxas amb cloïsses, arrossos melosos, així com d’altres nacionalitats com el cous-cous. En els entrants no faltarà la tomata de Mutxamel, els embotits i el salat.

Document