Hui dilluns dia 21 de desembre ha tingut lloc la presentació en roda de premsa d’uns kits per a comerciants i empreses de Mutxamel, seguint amb les normes de Seguretat no hi ha hagut convocatòria

foto noticia
Compartir

L’Alcalde Sebastián Cañadas, acompanyat del Regidor de Promoció i Desenvolupament econòmic, Antonio Sola, i del President de l’Associació de Comerciants, han presentat en un dels comerços de Mutxamel, Fruita&Verdures Diputat un Kit de seguretat com a suport directe als comerços i Pimes, el qual es fa lliurament en col·laboració amb l’Associació de comerciants de Mutxamel.

Aquest Kit conté diferents elements de protecció personal per a aquells treballadors dels nostres comerços que estan més en contacte amb el públic, com mastegares transparents de protecció facial, gel hidro-alcohòlic, guants de vinil, màscares higièniques i màscares FFP2 modelades, que es té previst repartir 600 kits de seguretat durant els mesos de desembre i gener per als comerços i Pimes de Mutxamel, aquest s’efectuarà conjuntament amb el suport de l’Associació de Comerciants i l’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic de Mutxamel.

Aquest Ajuntament s’ha distingit des del principi de la pandèmia per extremar les mesures de seguretat i per preservar la salut de tota la ciutadania. Es van entregar màscares, es van adoptar mesures d’ajudes socials a empreses, i es va crear un pla d’informació ciutadana per a tot el municipi.

Antonio Sola, Regidor de l’Ajuntament , comenta “estem per a ajudar, per a estar al costat dels qui ens necessiten, per a col·laborar dins del nostre poble i fomentar el Treball en comú”.

L’Ajuntament fa la seua funció de col·laboració i ajuda als col·lectius que generen ocupació i que són el bategar dia a dia, del nostre poble.