#HUBITATACASA, L’ESPAI PÚBLIC DE MUTXAMEL ES CONVERTIX EN COTREBALL VIRTUAL PER A TOTA LA SEUA COMUNITAT EMPRENEDORA

coworwking

06/04/2020

L’espai de cotreball públic HUBITAT de Mutxamel no ha deixat d’acompanyar els seus cotreballadors des que va començar la crisi sanitària.

Després de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, l’equip tècnic i gestor d’Hubitat ha habilitat nous canals que permeten continuar garantint els serveis d’acompanyament i mentorització de manera remota.

Durant el període que puga durar l’Estat d’Alarma, HUBITAT Mutxamel seguirà acompanyant els seus cotreballadors emprenedors de manera remota. L’equip gestor de l’espai ha habilitat nous canals per a mantindre a la comunitat activa i connectada. En el marc d’esta nova situació, gràcies a la campanya #HUBITATenCasa els hubitants continuen gaudint de:

• Mentorització i acompanyament en remot per a continuar amb les seues consultes i tutoritzacions al costat de l’equip mentor de Genion.
• I assistència a esdeveniments online per a la comunitat: desdejunis virtuals i networking a través de plataformes en línia, on la comunitat creixerà i s’enfortirà durant este complicat període. El dilluns 6 d’abril, per exemple, tornaran a unir-se per a desdejunar en el seu tradicional Tomato Monday.

• Sessions Formatives en línea ara convertides en webinars, per a continuar desenvolupant-se personalment i professionalment.

Durant els pròxims dies estrenarà, a més, noves activitats formatives gratuïtes en línia a les quals pot inscriure’s tota la ciutadania. Es pot consultar ja l’Agenda i realitzar inscripcions per als següents tallers en www.hubitat.mutxamel.org

◦ Dimecres 1 d’abril · de 16.30 a 18.30
Adeu caos, Hola vida ordenada!
amb Alicia Filiu d’Organízate Conmigo
◦ Divendres 3 d’abril · de 10.00 a 14.00
Wordpress: Aprén a muntar el teu web des de zero i sense pors!
amb Rafael J. Coscollano de Soruba Studio

◦ Dilluns 6 d’abril · de 16.30 a 18.30
SEO i Analítica Web, capítol 1: Hui comença tot!
amb Andrea Gutiérrez de The New Skyline

Nous canals, eines i entorns. La Regidoria de Promoció Econòmica, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Mutxamel, Genion i la comunitat emprenedora d’Hubitat impulsant sempre la innovació i l’adaptació al canvi. Per la seguretat de la ciutadania: #HUBITATenCasa.