Hubitat estrena Agenda Híbrida per a activar tots els seus esdeveniments durant els pròxims mesos

Es tracta de simultaniejar la formació i els treballs en xarxa tant de manera presencial com en línia per a garantir totes les mesures de seguretat i, alhora, continuar oferint una completa agenda d’esdeveniments a la qual ja estan acostumades les persones emprenedores i els negocis de Mutxamel.

L’espai de treball compartit de titularitat pública de l’Ajuntament de Mutxamel: Hubitat, impulsat i gestionat des de l’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic i dinamitzat per l’empresa alacantina Genion estrena temporada i esdeveniments amb una fórmula adaptada a la nova realitat: l’Agenda Híbrida.

En paraules del regidor de l’àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Antonio Sola, esta programació permetrà “ i impulsarà mitjançant la formació i mentories personalitzades l’actualització d’empreses, autònoms i emprenedors de Mutxamel, amb una metodologia nova híbrida, presencial i en línia, que farà que el teixit empresarial local tinga més oportunitats i siga més competitiu “.

L’Agenda d’Hubitat s’ha convertit ja en un dels referents de les persones emprenedores i les empreses de Mutxamel. Durant els pròxims dos mesos, a més de la formació en línia, Hubitat manté i reforça totes les mesures de seguretat adoptades en la seua reobertura després de la pandèmia. Les mesures d’higiene en les entrades i eixides, així com les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de la mascareta seran, entre altres, condicions indispensables per a qualsevol persona que assistisca presencialment a l’espai.

Agenda Hubitat Setembre-Octubre 2020:

Organitza’t amb eines digitals i posa ordre en el teu negoci! [Especial negocis locals]. Impartix: Alicia Fíliu, Organitza’t Amb mi. Taller Formatiu Presencial i en línia de 10 hores. 14, 15 i 21 setembre 2020, de 15 a 17 h. Cofinançat per la Diputació d’Alacant.

El teu pas a pas per a emprendre. Impartix: xarxa d’experts Genion [Carlos Verdú, Rubén Martínez, Esther Navarro i Judith Domínguez]. Taller Formatiu Presencial i en línia de 10 hores. 17 i 24 setembre, de 9 a 14 h.

Taller de gestió empresarial. Curs Formatiu Presencial i en línia. Impartix: Jovempa l’Alacantí. 29 setembre, de 9.30 a 13.30 h. Cofinançat per la Diputació d’Alacant.

Valors i persones: el propòsit del teu negoci. Formació Presencial i en línia. Impartix. Esther Navarro, Genion. 1 octubre, de 13 a 14 h.

Creant xarxes en la nova realitat. Trobada de treball en xarxa en línia en la Genion Network. Només per a cotreballadors i empreses allotjades en Hubitat. 25 setembre, de 12 a 14 h.

Laboratori negocis de Mutxamel. Trobada treball en xarxa en línia entre negocis de la localitat i la comunitat emprenedora d’Hubitat. 16 d’octubre, a les 13 h.

L’Agenda d’Hubitat es publica, cada mes, en la web www.hubitat.mutxamel.org

Més informació:
Hubitat Mutxamel, 722 27 96 91