Hubitat acull dijous que ve dos sessions per a fomentar la digitalització de les empreses de Mutxamel

interior hubitat mutxamel

A les 8.30 tindrà lloc un esdeveniment informatiu sobre el Kit Digital i a les 12.00 una taula redona sobre l’avanç tecnològic de la provincia

Mutxamel, 7 de març de 2022

L’espai de treball compartit Hubitat, de Mutxamel, acull dijous que ve, 10 de març, dos esdeveniments que tenen com a objectiu comú afavorir la digitalització de les empreses locals i els projectes emprenedors que naixen i es desenvolupen a Mutxamel. La sessió formativa serà doble, ja que a les 8.30 s’ha organitzat un esdeveniment informatiu sobre la implantació del kit digital i a les 12.00 una taula redona on s’abordarà el canvi tecnològic de la província d’Alacant.

Les dos sessions estan promogudes per l’Agència de Desenvolupament Local, el regidor responsable de la qual és Antonio Sola. L’assistència a tots dos actes és gratuïta, encara que les persones interessades han d’inscriure’s a través de la web www.hubitat.mutxamel.org .

El primer dels dos actes s’ha programat de 8.30 a 9.30 hores per a facilitar l’assistència de negocis que tinguen un horari d’obertura comercial al públic. La sessió ‘Vols obtindre ajudes europees per a Digitalitzar la teua empresa? Assabenta’t de com sol·licitar i usar el KIT Digital!’ estarà impartida per Javier i Raúl Ruzafa, d’Aracel. Estos dos agents digitalitzadors informaran de tots els detalls per a ser beneficiari del Kit Digital, al qual es pot accedir mitjançant subvencions finançades a través dels Fons Europeus. El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital. Estes ajudes podran destinar-se a la web i la presència en internet, el comerç electrònic, les xarxes socials, la gestió de clients, la gestió de dades, l’oficina virtual, la gestió de processos, la factura electrònica, les comunicacions segures o la ciberseguretat.

jornada hubitat 10 marzo kit digital

A les 12.00 hores, del mateix dijous 10 de març, està programada la taula redona ‘Liderant l’avanç tecnològic de la província d’Alacant’. En esta trobada participaran representants d’entitats públiques i privades que són impulsores del canvi digital. En concret, es compta amb la presència d’Arturo Fernández (del departament de Planificació Estratègica i Suport a Empreses en Districte Digital CV), Ramón Martínez (Senior Developer del BAES Bockchain Lab) i Rodolfo Amat (coordinador general de Cableworld Fibra). La sessió estarà moderada per Carlos Verdú, soci de Genion, empresa que gestiona el funcionament d’Hubitat, el coworking públic de Mutxamel, posat en funcionament en 2018.

 En esta taula redona, oberta al públic, es plantejarà que la transformació d’un territori requerix d’entitats referents, de motors que lideren l’avanç i que òbriguen els camins que Pimes i societat seguiran després. Tres de les entitats, públiques i privades, que són impulsores del canvi participen en este acte, en una conversa oberta al públic on els assistents podran conéixer, interactuar, intercanviar opinions i inspirar-se sobre l’horitzó digital que ja és present.

cartel hubitat jornada 10 marzo avance tecnológico