Hostaleria Segura

imagen hostelería
Compartir

#HostaleriaSeguraMutxamel la responsabilitat és de totes les persones

Donada la situació que presenta l’hostaleria pels tancaments i les restriccions del sector, i vista la importància de mantindre les mesures higienicosanitàries per a previndre la propagació de la malaltia Covid-19, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel ha realitzat una campanya de conscienciació per als hostalers de Mutxamel.

Ens manifesta Inmaculada Pérez Juan, regidora de Turisme, que l’objectiu de la campanya és conscienciar el sector hostaler de la importància de mantindre les mesures de seguretat i higiene per a la prevenció de la Covid-19, recordar les bones pràctiques que han de dur a terme els clients en l’establiment i transmetre, tant al client com al sector, que l’hostaleria és segura si es complixen les mesures pertinents.

Esta iniciativa compta d’una banda amb un Manual de mesures preventives higienicosanità-ries Hostaleria que s’enviarà als hostalers per correu electrònic i llista de distribució de whatsapp. El manual està format per huit punts: cuines segures, terrasses segures, servei segur, recepció de mercaderies segures, mascaretes segures, mans segures i guants segurs. Són unes pautes a seguir com a recordatori del que ja ha establit fins ara el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

D’altra banda es compta amb un cartell informatiu de Bones pràctiques per a clients que es distribuirà en dos formats -adhesiu grandària A4 per a exteriors i paper grandària A3 per a interiors- com a recordatori de les mesures a seguir pels clients en l’ús de les terrasses i a l’interior.

Volem que el municipi transmeta seguretat als seus habitants i als visitants que venen a gaudir de la nostra gastronomia local; crear consciència de la importància de mantindre les mesures higienicosanitàries per a evitar la propagació de la malaltia.

Mutxamel és una destinació molt visitada a causa de l’arrelament de la seua gastronomia local amb l’horta d’Alacant -destaca la tomata varietat “Mutxamel”-, i també pel pa de Mutxamel, els embotits casolans i la idiosincràsia dels seus plats. El municipi compta amb establiments amb una llarga trajectòria gastronòmica que han fet que cada dia vinguen més visitants atrets per l’oferta gastronòmica local. Volem tornar a recuperar la normalitat, continuar fent costat a l’hostaleria amb les campanyes gastronòmiques i que Mutxamel tinga una hostaleria segura.

Cartell