Guia de Recursos Soci-Educatius Municipals Mutxamel curs 2023-2024

imagen biblioteca
Compartir

L’educació és l’instrument que permet a Mutxamel créixer i fer-se una ciutat més inclusiva, sostenible i igualitària on els seus habitants convisquen interactuant amb valors de respecte, tolerància i participació en la vida comunitària. Orgullosos de fer ciutat, els veïns han de disposar d’espais cuidats per tots per a aprendre dia a dia, “de i amb la ciutat”, acompanyant-la, cuidant-la, protegint-la i defensant-la de la injustícia i de qui impedisca l’exercici de la llibertat dels seus ciutadans.


Col·laborem amb els centres educatius, associacions, empreses i societat civil, secundant, impulsant i promocionant accions, programes i serveis; aquest és el nostre compromís com a Ciutat Educadora.


Com determina el Decret 104/ 2018 de principis d’equitat i inclusió de la comunitat educativa, l’educació inclusiva suposa garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés, la participació i l’aprenentatge de l’alumnat en contextos comuns i, al mateix temps, possibilita l’aprenentatge al llarg de tota la vida.


Atendre les demandes de formació i dinamització dels centres educatius mitjançant una planificació compartida (PGA municipal) i aprovada pel Consell Escolar Municipal com a òrgan sobirà de participació escolar, ens ha portat a presentar aquesta oferta transversal que esperem que responga a les necessitats de tota la comunitat educativa i que servisca com a instrument als centres per a l’elaboració dels seus Plans d’Actuació per a la Millora en els nivells 1,2 i 3 de resposta educativa per a la inclusió.


Hui més que mai necessitem treballar junts des de totes les àrees municipals per a abordar demandes i exigències de formació de la infància i adolescència, sense oblidar-nos de la formació permanent al llarg de la vida i en aqueix afany us presentem els recursos socioeducatius i la programació del curs 2023/2024.

Guia (pdf)