GUANYADORS CERTÀMENS CARTELLS DE FESTA MOROS I CRISTIANS I FESTA DEL RAVALET

El passat 10 de juny es van reunir els jurats per a seleccionar els cartells presentats als concursos de les festes de Moros i Cristians i del Ravalet de Mutxamel. Tenien la responsabilitat de triar la imatge més representativa que anunciarà aquestes festes patronals del municipi.
Després de la deliberació van decidir que els cartells guanyadors per a l’edició del 2019 foren:

XXXIII Concurs del Cartell Anunciador de les Festes de Moros i Cristians de Mutxamel
El guanyador del Cartell Anunciador de les Festes de Moros i Cristians de Mutxamel i la concessió de la Menció Especial a la Millor Obra d’artista resident a Mutxamel, sota el lema “Música de Colors”, ha sigut Sergi Ferrándiz Brotons, amb un premi de 1.000€.

La imatge el cartell es donarà a conéixer el pròxim 6 d’agost amb motiu de la celebració de la festivitat del Salvador, a la porta de l’Ajuntament després de la processó.

VI Concurs del Cartell Anunciador de les Festes del Ravalet de Mutxamel
S’ha triat com a Cartell Guanyador per al VI Concurs del Cartell Anunciador de les Festes del Ravalet 2019 de Mutxamel el cartell presentat sota el lema “Festa”, de Silvia Riera Berenguer, dotat amb un premi de 300 €.

La imatge del cartell es presentarà als festers i al públic el divendres 9 d’agost en la Plaça del Ravalet on també gaudirem de l’actuació de la banda Jové de la Societat Musical L’Aliança.