Gran èxit del primer taller d’Innovació empresarial amb peces de LEGO de la mà de Rubén Martínez a HUBITAT Mutxamel

aller de Innovación empresarial con piezas de LEGO

26/02/2020

El dijous 6 de febrer va tindre lloc a HUBITAT Mutxamel la primera sessió del Workshop de 10 hores sobre Tecnologia i Innovació empresarial amb LEGO, que va ser impartida per Rubén Martínez Payá, formador i director de projectes de Genion.

Els i les assistents van gaudir d’una jornada formativa especialment participativa i interactiva. El matí va començar amb una primera part teòrica, i va seguir amb un taller pràctic en el qual les peces de LEGO van ser les protagonistes. Durant aquesta sessió, el nodrit grup de valents va haver d’emprar-se a fons per a desenvolupar les seues capacitats d’innovació i creativitat a través de tècniques de la Universitat de Stanford.

Una formació d’alt nivell oferida a l’espai HUBITAT de manera gratuïta, en el marc de la intensa agenda d’activitats per a empresaris i emprenedors que alberga l’espai. El dijous, 13 de febrer, tindrà lloc la segona sessió del curs, de 9:00h a 14:00h.

HUBITAT és l’espai de treball compartit de titularitat pública de l’Ajuntament de Mutxamel, impulsat i gestionat des de l’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic i dinamitzat per l’empresa alacantina Genion, experts en gestió d’espais de coworking, programes de suport a l’emprenedoria i desenvolupament de comunitats transformadores.