GRAN ÈXIT DEL I TORNEIG DE LA FALLERA CALAVERA A MUTXAMEL

I Torneo Fallera Calavera
Compartir

22/10/2019

L’Espai Jove amb el Servei de Llengües de la UA va organitzar el I Torneig de la Fallera Calavera

El dia 18 d’octubre va tindre lloc a l’Espai Jove de Mutxamel el I Torneig Fallera Calavera, amb la col·laboració del Servei de llengües de la Universitat d’Alacant.

Va ser una vesprada divertida en la qual van participar uns 27 joves. Tots ells i elles van tindre la gran labor d’aconseguir 5 ingredients que els permeteren cuinar una paella i així salvar al món de la Fallera Calavera. Amb la inestimable ajuda de la “Dama d’Elx”, el “*Capità Moro”, “la Moma” o la “Delicà de Gandia”, entre d’altres. La Fallera Calavera és un joc de cartes en el qual a més de divertir-te pots desenvolupar l’enginy creant una estratègia curiosa i ocurrent.

En esta ocasió l’Espai Jove va oferir un berenar a tothom que va voler vindre i conéixer este original joc de taula. Va ser una activitat molt divertida en què els 5 primers classificats van rebre cadascun d’ells uns regals per haver arribat a la batalla final del torneig. Entrades per al Saló del VGCómic, el joc de Alakazum, el joc de Fallera Calavera 2 i 2 Cartes Exclusives (El Tio Canya i Ausias March). Els afortunats i afortunades van ser Joel, Jordi, Dani, Alba i José.

A més dels jugadors i jugadores que ja coneixien el joc, uns altres van aprofitar per a jugar per primera volta.

Amb este tipus d’activitats l’Espai Jove pretén acostar a la gent més jove un oci que cada vegada està més en auge en esta societat, ens referim als jocs de taula. A través d’este torneig, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mutxamel i el Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant aposten pel foment de formes d’entreteniment alternatives per a un estil de vida saludable, educatiu i creatiu.