GAUDIU ESTES VACANCES EN FAMÍLIA DE LES MOLTES ACTIVITATS QUE LA REGIDORIA DE CULTURA I EDUCACIÓ DE MUTXAMEL VOS PROPOSA

Programación Navidad 2019

13/12/2019

        La Casa de Papá Noel (jpg)
        Vintage Market (jpg)
        Musical Robin Hood (jpg)
        Javier Robles: Swing Christmas Show (jpg)
        Cartero Real (jpg)

El dia 20 a les 17.30h Papà Noel eixirà des de la porta de l’Ajuntament acompanyat de la Banda de Cornetes i Tambors per a arribar a les 18h a sa Casa que estarà situada en la Pl. Nova, on serà rebut amb moltes sorpreses. Durant els dies 20, 21 i 22 podrem gaudir de Papà Noel i els seus elfs. I a més al voltant de la Casa de Papà Noel comptarem amb un mercat sostenible de la Paca Vintage Market amb actuacions, reciclatge i sorpreses per a tots els públics.

El dia 22 a les 12:45h en la parròquia el Salvador celebrarem el Concert de Nadal amb la Societat Musical L’Aliança i la Banda Jove que amenitzarà els carrers des de les 12h. Com és tradicional el 23 celebrarem “Els pastorets” amb el So de Mutxamel a les 20h a l’Auditori del Centre Social.

Una volta passat el dia de Nadal ens traslladarem a gaudir de les actuacions a l’Auditori Teatre de la Casa de Cultura, el dia 27 a les 18h tindrem el musical “Robin Hood la llegenda”, el 28 de desembre a les 20h Javier Robles amb Swing Christmas Show. I a més tindrem un espectacle de màgia el 2 de gener a les 18:30h “Fet amb els teus somnis”.

A més com és un costum tots els anys, des del dia 26 de desembre i fins al 3 de gener al matí els més jóvens podran gaudir del Diver Nadal.