Finalitzen els cursos Conducció de Carretó Elevador i Operador de Plataformes Elevadores Mòbils de Persones (PEMP)

banner noticia
Compartir

Amb un emotiu lliurament de diplomes es donen per finalitzats els cursos de formació gratuïts impartits el mes de juliol a Mutxamel i que contribueixen a millorar la qualificació professional i la inserció laboral.

Durant el mes de juliol s’han impartit a Mutxamel dos cursos de formació gratuïts, i destinats a persones de la nostra localitat, organitzats per l’Agència de Desenvolupament Local i la Fundació Laboral de la Construcció, així com finançats íntegrament per l’Ajuntament de Mutxamel.

D’una banda, el curs de Conducció de Carretó Elevador va comptar amb un total de 12 alumnes i ha tingut una duració de 12 hores amb una equilibrada formació teoricopràctica per a aprendre el maneig del carretó elevador.

Per l’altre costat, el curs d’Operador de Plataformes Elevadores Mòbils de Persones (PEMP) també va comptar amb 12 alumnes i amb una duració de 14 hores teoricopràctiques per a interioritzar el correcte ús de les plataformes elevadores. Tots dos cursos van desenvolupar les seues classes teòriques amb el material didàctic necessari i les pràctiques amb els EPIS imprescindibles per a dur-les a terme.

Amb una emotiva clausura es va fer lliurament a tots els alumnes graduats d’un diploma acreditatiu de la formació impartida, un requisit indispensable per a treballar en el sector corresponent. En aquesta clausura comptem amb la presència de Antonio Sola, Regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, que va agrair als participants la seua implicació i va recalcar la importància de continuar ampliant els coneixements de cara a millorar el seu perfil en l’àmbit laboral.

Des de el Ajuntament de Mutxamel volem agrair el bon acolliment dels cursos i la quantitat de persones interessades, un fet que es tindrà molt en compte per a la futura planificació de cursos de temàtica similar.

Imagen 1 noticia
Imagen 2 noticia