Finalitzen els cursos Conducció de Carretó Elevador i Operador de Plataformes Elevadores Mòbils de Persones (PEMP)

banner noticia

Amb un emotiu lliurament de diplomes es donen per finalitzats els cursos de formació gratuïts impartits el mes de juliol a Mutxamel i que contribueixen a millorar la qualificació professional i la inserció laboral.

Durant el mes de juliol s’han impartit a Mutxamel dos cursos de formació gratuïts, i destinats a persones de la nostra localitat, organitzats per l’Agència de Desenvolupament Local i la Fundació Laboral de la Construcció, així com finançats íntegrament per l’Ajuntament de Mutxamel.

D’una banda, el curs de Conducció de Carretó Elevador va comptar amb un total de 12 alumnes i ha tingut una duració de 12 hores amb una equilibrada formació teoricopràctica per a aprendre el maneig del carretó elevador.

Per l’altre costat, el curs d’Operador de Plataformes Elevadores Mòbils de Persones (PEMP) també va comptar amb 12 alumnes i amb una duració de 14 hores teoricopràctiques per a interioritzar el correcte ús de les plataformes elevadores. Tots dos cursos van desenvolupar les seues classes teòriques amb el material didàctic necessari i les pràctiques amb els EPIS imprescindibles per a dur-les a terme.

Amb una emotiva clausura es va fer lliurament a tots els alumnes graduats d’un diploma acreditatiu de la formació impartida, un requisit indispensable per a treballar en el sector corresponent. En aquesta clausura comptem amb la presència de Antonio Sola, Regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, que va agrair als participants la seua implicació i va recalcar la importància de continuar ampliant els coneixements de cara a millorar el seu perfil en l’àmbit laboral.

Des de el Ajuntament de Mutxamel volem agrair el bon acolliment dels cursos i la quantitat de persones interessades, un fet que es tindrà molt en compte per a la futura planificació de cursos de temàtica similar.

Imagen 1 noticia
Imagen 2 noticia