FESTES DE MOROS I CRISTIANS 2020

fiestas 2020
Compartir

Fiestas 2020Davant la suspensió de les festes de Moros i Cristians pel coronavirus, l’Ajuntament de Mutxamel, a través de la Regidoria de Festes, ha organitzat una sèrie d’actuacions per a recordar els dies grans de les festes patronals

El dia 8 de setembre, festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, a les 20.00h la Societat Musical L’Aliança farà una cercavila pel Ravalet i en finalitzar a les 21.00 es llançarà un castell de focs artificials.

El dia 9, festivitat de la patrona, la Mare de Déu de Loreto, a les 9.00 es farà una cercavila pel municipi, una salva d’honor en homenatge als festers difunts en el cementeri després de la Missa Major i a les 21.00h llançament de focs artificials.

Els dies 10, 11 i 12, coincidint amb les desfilades, es projectarà un vídeo en la façana de l’Ajuntament amb les desfilades d’anys anteriors de 21.00 a 23.00h, com a record al tridu fester.

El dia 10 a les 21.00h es tornarà a llançar un castell de focs artificials.

El dia 12, últim dia de festes, a les 9.00 es farà una cercavila de la Banda de Música L’Aliança.

El regidor de Festes, Rafael Pastor, ha assenyalat que estos actes són un reconeixement xicotet a les nostres festes en estos moments tan complicats, i insta als veïns que respecten en tot moment les recomanacions sanitàries d’ús de màscara, distanciament social i evitar les aglomeracions i reunions superiors a 10 persones. Són dies difícils pels records que tindrem de les nostres festes, però cal ser responsables i mirar sempre pel bé comú.

Rafael Pastor Pastor
REGIDOR DE FESTES
AJUNTAMENT DE MUTXAMEL