Explorant els nostres Recursos

Explorant Els nostres Recursos és un projecte pilot subvencionat amb els diners del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, pel qual ha apostat des del principi la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Mutxamel. Este projecte d’intervenció social gira entorn a la prevenció i detecció de situacions de desigualtat i violència. En un clar compromís per millorar la qualitat de vida de les dones, afavorir la seua inclusió en la societat i millorar el seu autoconcepte, tot oferint-los un espai on puguen explorar els seus recursos i la seua capacitat d’apoderament.
Les sessions del taller es van iniciar al març de 2019 amb motiu del Dia de la Dona Treballadora i han finalitzat amb una sessió de clausura el passat 5 de juliol, amb un resultat molt positiu per a elles. Durant este temps, les dones que hi han participat han tingut l’oportunitat de treballar no solament habilitats personals, sinó també el desenvolupament i creixement personal. Han tingut l’ocasió de realitzar diferents activitats i, com a tancament del projecte, han passat una vesprada molt especial en un centre hípic en contacte directe amb cavalls.
L’equip de professionals que hi ha hagut darrere del projecte, tenien clar des del principi que el més important era aconseguir que les dones tingueren la capacitat de començar a crear xarxes de suport entre elles i que fora una experiència única en tots els sentits.

Video