ÈXIT EN LA PRIMERA EDICIÓ ONLINE DE LA TRADICIONAL MARATÓ NT A MUTXAMEL

foto noticia

El 30 de desembre va tindre lloc, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Mutxamel, el lliurament dels premis de la MARATÓ de NOVES TECNOLOGIES, la dissetena edició de l’activitat nadalenca de noves tecnologies de l’Ajuntament de Mutxamel, que ja és una gran tradició en la localitat.

Enguany i a causa de la COVID, ha sigut una edició en línia on els participants han hagut d’enviar els seus vídeos cantant, ballant, narrant el gol d’Iniesta, fer una gimcana de pistes pel poble, una escape room en línia i diverses proves més per a poder optar als premis d’esta Marató NT.

Han sigut més de 200 els participants actius que han posat molta il·lusió per a realitzar les proves de la millor manera possible. I ho han fet tan bé que els membres dels jurats de les diferents proves ho han tingut realment difícil a l’hora de triar els guanyadors de cadascuna de les proves. D’altra banda, també ha tingut lloc el sorteig d’alguns premis, entre els quals va destacar una PS5, tan buscada i demandada perquè estava esgotada este nadal.

En l’acte de lliurament de premis de la Marató NT en línia 2020 hi va haver més de 50 premiats. Van acudir a l’acte per al lliurament Sebastián Cañadas, alcalde de Mutxamel, el regidor de Noves Tecnologies, Antonio Sola, i altres membres de la corporació municipal; així com Alfredo Mengual, director de l’oficina de CaixaBank a Mutxamel, representant de la Fundació La Caixa, col·laborador de l’esdeveniment.

Tots ells van ressaltar l’enorme participació i la gran satisfacció de l’Ajuntament amb la realització d’esta activitat en estos moments tan complicats i el fet que s’haja pogut mantindre malgrat ser una activitat amb un component presencial molt important. Una activitat que, de manera gratuïta, ha permés realitzar activitats en família i relacionades amb les Noves Tecnologies; i es van comprometre a fer tot el possible per continuar amb l’activitat en anys posteriors i tornar a fer-la de manera presencial quan la situació ho permeta.