ÈXIT DE LA MARATÓ NT A MUTXAMEL

08/01/2018
Este 27 de desembre va tenir lloc, en el Centre Social Polivalent de Mutxamel, la MARATÓ de NOVES TECNOLOGIES, la catorzena edició de l’activitat nadalenca de noves tecnologies de l’Ajuntament de Mutxamel, que ja és una gran tradició en la localitat.

Els més de 300 assistents van poder passar el dia en les diferents zones de l’esdeveniment, com per exemple, manejar els controls del BB8 droid de Star Wars, navegar en la zona amb ordinadors, competir en els campionats de la zona de Play Station 4, recordar les consoles antigues amb la nintendo classic, jugar en la Zona WII ballant al ritme amb el Just Dance 2017, jugar amb les noves Nintendo Switch. Totes les zones van tenir gran assistència i participació, i es van convertir en una festa de les noves tecnologies per a tota la família per la varietat d’activitats.

Així mateix, l’esdeveniment va tenir dos conferències formatives, la primera sobre l’aplicació Kahoot impartida per Paco Pastor i la segona sobre màrqueting digital realitzada per Pablo Elices.

La Marató de Noves Tecnologies va finalitzar amb el lliurament i sorteig de premis de la Marató NT. Els més de 40 premis van ser lliurats per Sebastián Cañadas, alcalde de Mutxamel, la regidora de Noves Tecnologies Ana Belén Rebelles i altres membres de la corporació municipal; així com Manuel Chapuli com a director de la Caixa a Mutxamel, patrocinador principal de l’esdeveniment.

Tots ells van ressaltar l’enorme participació i la gran satisfacció de l’ajuntament amb la realització d’esta activitat que de forma gratuïta permet passar un dia familiar i ple d’activitats diferents relacionades amb les Noves Tecnologies i es van comprometre a fer tot el possible per a continuar amb l’activitat en anys posteriors.