Espais verds, parcs i jardins

Compartir

La nostra ciutat compta amb un elevat nombre de zones verdes de titularitat municipal, i la nostra missió és mantindre-les tan bé com siga possible.

Per la nostra part, fem un gran esforç per a mantindre-les en bon estat, però cuidar-les és tasca de tots, per favor col·laboreu amb nosaltres i protegiu el vostre entorn.

El manteniment d´estes zones verdes es realitza principalment a través d´una empresa contractada per a això, i compta amb 9 jardiners per a este servici.

L´adequat manteniment d´estes zones suposa regar, netejar d´herbes, tallar la gespa, adobar, podar, fer tractaments fitosanitaris, reposar plantes i arbres, netejar les fonts…, en definitiva, una gran quantitat de xicotetes actuacions, i cada una suposa un granet d´arena, que contribuïx a millorar l´aspecte de la nostra ciutat.

Un tractament diferenciat requerix el parc del Canyar de les Portelles, que és la major zona verda dins del nucli urbà, es tracta d´una àrea d´esplai amb jocs infantils i auditori, i amb gran quantitat de vegetació.

També cal destacar l´àrea recreativa de la Sabateta, adequada durant l´any 2007, que compta amb zona de berenador i jocs infantils, a la vora del riu Montnegre.