Els corresponsals salven Mutxamel de l’Apocalipsi Zombi

Los corresponsales salvan Mutxamel del Apocalipsis Zombie
Compartir

11/12/2019

El dissabte 30 de novembre 16 corresponsals dels IES Mutxamel, L’Allusser i de l’Espai Jove van participar en el Virtual Zone, la Primera Escape Room virtual d’Espanya.

Entre les activitats que l’Espai Jove de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mutxamel desenvolupa per als i les joves del programa de corresponsals, destaquem en esta ocasió l’eixida al Virtual Zone d’Alacant, on els i les corresponsals van participar en unes partides d’acció i estratègia per a detindre una apocalipsi Zombi, Arizona + Live Bait.

Virtual zone és la 1a Escape Room Virtual d’Espanya, on, equipat amb una motxilla, ulleres i comandaments o armes, sense cables i amb plena llibertat de moviments, poden endinsar-se en diversos escenaris i mons fantàstics i de ciència-ficció.

Tindre la sensació de vertigen en passar per una biga a gran altura, activar diversos mecanismes per a poder avançar en la trama i detindre diverses onades de Zombis van ser algunes de les experiències que van passar. Els corresponsals que van participar ja estan desitjant provar noves partides.

Amb esta activitat ja són dos les iniciatives del programa, que s’han dut a terme este curs per als corresponsals dels Instituts de Mutxamel, ja que anteriorment van tindre l’oportunitat de participar en el Vídeo Game Còmic a l’octubre.

El programa de corresponsals de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mutxamel, està dissenyat perquè alumnes de l’IES L’Allusser i de l’IES Mutxamel facen de portaveus de les activitats de l’Espai Jove en el seu centre, i igualment puguen traslladar propostes i suggeriments d’activitats per a la programació de l’Espai. A més els corresponsals poden participar en activitats especialment programades per a ells i elles.