El Taekwondo de Mutxamel continua en el més alt del panorama nacional

Taekwondo

13/12/2019

El passat cap de setmana, a la ciutat d’Alacant, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Clubs de Taekwondo amb una participació superior a 2.500 esportistes que provenien de tots els racons del país, des de categoria infantil fins a màster.
L’esportista Desiree Ortega Pérez del Club Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel va aconseguir alçar-se amb la medalla de bronze i per tant es va proclamar tercera d’Espanya en la categoria sènior, va caure en la passada a la final contra una esportista d’Andalusia d’un nivell altíssim.

A més, el Club va aportar 5 integrants a l’equip arbitral i d’organització de l’esdeveniment, amb María José Alcalá, la mestra del Club, al capdavant. Van ser 4 intenses jornades en les quals este equip va aportar la seua ajuda al desenvolupament de la competició.

Pascual Mònaco, el director del Club, destaca la grandíssima actuació de l’esportista no sols en este esdeveniment, sinó també en tots els que ha participat esta temporada. La pròxima cita serà el campionat Autonòmic Sènior el dia 21 de desembre, campionat que segellarà el passe per a disputar el pròxim Campionat d’Espanya de categoria Sènior. I agraïx també a l’ajuntament de Mutxamel el suport rebut en tot moment per a fomentar la pràctica d’este esport en el municipi, que continua recollint èxits autonòmics i nacionals.