EL RIU MONTNEGRE ACULL LA REPRESENTACIÓ DEL BETLEM VIVENT

02/12/2019

La Comissió de Festes de Montnegre de Baix es disposa a la III Edició del Betlem Vivent en el llit del riu Montnegre.
Un any més, els comissionats i veïns tornaran a engalanar esta pedania de l’Alacantí, per a recrear el poble de Betlem de fa més de 2000 anys.

Per a això, comptaran amb xifres rècord en la seua història, 100 figurants, 50 ballarins i 10 escenes diferents, que tractaran des de temes bíblics fins a la gastronomia.

Tot això en una paratge únic, el del riu Montnegre, en el qual els visitants, a més de passar un matí en família, podran conéixer una de les joies de l’Horta de la nostra comarca, el llit del riu Montnegre i la seua història.

Vestuari, escenografia, guions i il·lusió és en el que treballen les gents de Montnegre des de fa mesos, per a poder donar a la ciutadania de les poblacions veïnes un acte de qualitat, en el qual com sempre, se senten com a casa.

També enguany hi ha millores en l’accessibilitat, amb la corresponent senyalització dels accessos per la CV819 (carretera de Montnegre) i la CV800 (carretera de Xixona).

A més, s’habilitaran 4 nous emplaçaments, que poden albergar més de 400 cotxes, a causa del multitudinari públic que este acte ha rebut en les edicions anteriors.

Amenitzat amb música en directe, a més del So de Mutxamel, enguany actuaran altres grups que ens transportaran al Betlem de l’època.

Vos esperem!