EL PRIMER CAP DE SETMANA D’ABRIL, MUTXAMEL OFEREIX LA SEUA TRADICIONAL FIRA GASTRONÒMICA DE FOOD TRUCKS JUNTAMENT AMB UN MERCAT DE DISSENY I L’ACTUACIÓ DE L’HUMORISTA CORBACHO

Compartir

Els dies, 5, 6 i 7 d’abril el parc del Canyar de les Portelles acollirà de nou, un gran nombre de caravanes vintage que es donaran cita allí amb altres activitats lúdicoculturals al llarg del cap de setmana.

A més, la Casa de Cultura també oferix una programació variada. Divendres a les 21.00h, Yorick teatre presenta El pasdoble del detectiu terratrèmol de Mariano Sánchez Soler; dissabte a les 19 h, tindrem l’actuació d’El Consorcio i diumenge a les 19.00 comptarem amb l’humor de José Corbacho.

El divendres a les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració del mercat de disseny i seguidament començarà l’obertura de totes les caravanes visitants per a oferir diverses ofertes culinàries. A partir de les 21.30 hores, el públic podrà gaudir del directe de Liverpool Band i finalment per a acabar la nit hi haurà també una “Sessió Guateque” amb Dj.

El matí del dissabte se centrarà en els més xicotets i oferirà un taller infantil de cuina i un altre de pintacares. A la vesprada, a les 18.00 hores, començarà l’animació de vesprada amb Dj i les actuacions de Dingolondango Swing i Lindy Hop. El tancament de l’esdeveniment este dia serà a la una de la matinada, amb la presència de Dj. Adriasola, tot oferint un pla alternatiu al dissabte nit.

El diumenge tindrà lloc l’actuació gratuïta del Pallasso Edy i a més es tornarà a comptar amb la presència de Dj. Adriasola que posarà música a la jornada matutina.

El colofó final del cap de setmana el posarà l’humorista Corbacho. La cita tindrà lloc el 7 d’abril a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura de la ciutat. Corbacho, oferirà el monòleg “Abans de res molta calma”, que està tenint molt d’èxit en tot el panorama nacional.

Les entrades es poden adquirir ja en: http://www.josecorbachomutxamel.es/

En definitiva, l’esdeveniment del Street Food Market Mutxamel és una fira gastronòmica d’entrada lliure i gratuïta, que combina diferents activitats d’entreteniment.

Per a més informació: tarantinascreativeteam@gmail.com