EL PERSONAL DE L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL ES FORMA EN CULTURA D’IGUALTAT I PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

20/06/2019

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Mutxamel ha posat en marxa una sèrie d’accions gràcies als fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Entre els quals es troba la formació per al personal de l’Ajuntament. La primera edició ha tingut una bona resposta per part de les persones que han assistit al curs formatiu, i s’espera realitzar-ne altres edicions fins a completar la formació íntegra de tot el personal de l’Ajuntament. A més, també té previst per a setembre realitzar un curs formatiu en prevenció de violència masclista per als cossos de seguretat, policia local i guàrdia civil.

Aquestes són algunes de les mesures que la Regidoria d’Igualtat ha considerat imprescindibles per a fer front a la violència de gènere, tenint present la gravetat dels esdeveniments i conscient que ja són 1000 les dones assassinades, des que es va començar a comptabilitzar l’any 2003.

Com no podia ser d’una altra forma, s’han posat en marxa campanyes de sensibilització i prevenció de la violència que s’exerceix cap a les dones a través de guies informatives a la ciutadania de Mutxamel, amb la finalitat de donar coherència i continuïtat a la línia de treball que des de l’àrea d’Igualtat s’està desenvolupant, com el treball que es realitza en els centres escolars amb tallers coeducatius, per a desmuntar estereotips sexistes i rebutjar conductes masclistes i discriminatòries.