EL CPV MUTXAMEL GUANYADOR DEL PREMI PACO CABANES “GENOVÉS” A LA PROMOCIÓ DE LA PILOTA VALENCIANA, EN ELS PREMIS ANUALS DE LA FEDERACIÓ PILOTA VALENCIANA 2019

27/09/2019

Tots els anys la Federació de Pilota Valenciana premia i reconeix públicament a tots aquells que han destacat en este esport.
A través de la Regidoria d’Esports, l’Ajuntament de Mutxamel vol felicitar el Club de Pilota Valenciana de Mutxamel, que dimecres passat 18 de setembre en la Sala de Cristall de l’ajuntament de València va rebre el Premi Paco Cabanes “Genovés” a la promoció de la Pilota Valenciana.
L’acte de lliurament a als guardonats va tindre lloc en el marc de la presentació de la XXVIII edició del Dia de la Pilota Valenciana.
El Club de Pilota Mutxamel ha sigut l’únic club de pilota premiat enguany, segons la Federació: “Per ser un referent en la recuperació de la pilota a les comarques del Sud i com a reconeixement al treball ben realitzat”.
Este club de l’Alacantí va reprendre el joc de pilota a Mutxamel, amb un sol equip, en la Lliga de Llargues l’any 2010, en l’actualitat juga en la primera categoria i té equips representants també en les lligues de Palma i Perxa.
Avant CPV Mutxamel.