DANSA MUTXAMEL

02/04/2019

La Mostra de la Dansa va finalitzar amb una espectacular clausura i posada en escena de la Compañía de Dansa de José Soriano Bautista amb Maite Bajo com a artista convidada.

Després d’una setmana plena d’activitats i actuacions , la Mostra de la Dansa va arribar al seu colofó, amb una espectacular clausura i posada en escena de la Compañía de José Soriano, amb Maite Bajo com a artista convidada, que ens van presentar “En clau, dansa espanyola”. Espectacle de dansa espanyola i flamenc que transmet el significat de la nostra cultura mitjançant l’emoció i el recorregut musical i coreogràfic evolucionat i actual, acompanyat de música en directe, interpretada i composta per David González.
El matí del dia 29 va començar amb la ponència de Mariemma i tallers dirigits per l’artista Maite Bajo de la mà de José Soriano, i a continuació, es continuaren impartint les classes magistrals, dirigides a alumnes de 4 curs de grau professional o equivalent a l’escenari de la Casa de Cultura.
Durant estos dies, s’ha posat l’accent en l’Escola Bolera i la Dansa Estilitzada, mitjançant tallers coreogràfics de dansa estilitzada i posada en escena.
Moltes han sigut les persones assistents als tallers i les ponències, com la secretària del Conservatori Superior d’Alacant, Cristina Alberola, i Valeri Maciá del Conservatori Professional de Dansa d’Alacant, professores com Teresa Neira i María Santamaría, professorat del Conservatori Professional de Dansa de València i catedràtiques de tota la Comunitat Valenciana i Múrcia. També Rosa Galán que va presentar el seu llibre en l’obertura de la mostra. i representant del CEFIRE d’Alacant, que ha avalat el curs.