Cursos per a manipuladors d’aliments

Compartir
L´Agència de Desenvolupament Local, organitza Cursos en Matèria d´Higiene Alimentària per a Manipuladors d´Aliments. D´esta manera empresaris i treballadors poden accedir a esta formació en el municipi de Mutxamel i aconseguir el carnet de manipulador d´aliments autoritzat segons Reglament CE NÚM. 852/2004 vàlid per a tota Espanya.
Podeu fer el curs de la manera següent:
FORMACIÓ E-LEARNING (CURS ONLINE):
A través de la pàgina web http://www.asonaman.es, l´alumne, seguint els passos indicats en esta pàgina, pot realitzar el curs telemàticament.
Si opteu per esta forma recordeu estos tres passos:
Primer: heu de saber quin manual de formació heu de llegir, perquè depenent del aliments amb què treballeu o treballareu, el manual és distint. En la pàgina trobareu de forma senzilla el manual que heu de triar i estudiar.
Segon: trieu l´examen corresponent al manual estudiat i contesteu les preguntes. Envieu les dades que vos demanen (dades de l´alumne i dades de contacte) que apareixen en el vostre carnet.
Et demanaran introduir un codi de descompte. per això l´Agència de Desenvolupament Local de l´Ajuntament de Mutxamel vos facilitael CODI DE DESCOMPTE: Y9D33DW, que introduireu perquè el cost del curs siga de 9 € si optes per l´opció de certificat en format PDF i Targeta de plàstic, o el codi S9D33DW perquè el cost sigui de 4 € si optes només pel certificat en format PDF
 
Tercer: si heu aprovat rebreu un missatge al mòbil i, llavors, heu d´abonar el preu del curs per a rebre el carnet de manipulador d´aliments a l´adreça postal i en pdf al correu electrònic.
RECORDEU Per accedir a esta informació a través de la pàgina web de l´Ajuntament de Mutxamel, el preu del curs té un descompte si introduïu el CODI DE DESCOMPTE:

Y9D33DW, de manera que el cost pel curs serà de 9 € (format PDF i Targeta de plàstic)

S9D33DW de manera que el cost pel curs serà de 4 € (sols format PDF)

 

Informació 
Agència de Desenvolupament Local de Mutxamel

Avd. Carlos Soler nº 64 Mutxamel

Tel: 965.955.910. Ext 563

Horari de 8:30h a 14:00 h