Curs monitor/a de oci i temps lliure 2021

imagen cartel
Compartir

26/03/2021

Si tens entre 18 i 35 anys, no et perdes aquesta nova oportunitat que et brinda la Regidoria de Joventut de Mutxamel per a aconseguir el Títol de Monitor/a de Temps lliure a un preu molt reduït per a la joventut del municipi. De finals d’abril a juliol.

El curs té per finalitat preparar a professionals especialitzats/des en l’exercici de les funcions com: coneixement del desenvolupament infantil i juvenil, disseny, execució i avaluació d’activitats educatives, adquisició i aplicació de recursos tècnics, treball en equip, i en general, tot el necessari per a la intervenció educativa.

Consta d’una part teòrica i una altra pràctica, amb la qual podràs obtindre una titulació oficial que t’obrirà moltes portes en el món laboral, enfocat especialment en el treball amb els/les més xicotets/es i la joventut, treballant en l’àrea de Serveis Socioculturals i la de la Comunitat de diversa tipologia, com ara: Centres d’oci i temps lliure, Escoles, etc.

A més els coneixements que pots adquirir versaran sobre els següents temes :
– Aprendre a conèixer i analitzar el mitjà sociocultural on es desenvoluparà una intervenció educativa. Conèixer les tècniques per a l’organització d’activitats educatives de temps lliure infantil i juvenil. Conèixer les diferents etapes evolutives del desenvolupament infantil i juvenil.
– Conèixer les tècniques per a l’organització d’activitats en li medi natural. Capacitar per a la prevenció i primers auxilis, així com per a l’orientació en una correcta alimentació i nutrició.
– Conèixer i adquirir les diferents tipologies de recursos existents i les diferents activitats per a l’educació del temps lliure

Pots fer la preinscripció en aquest enllaç: https://forms.gle/t7gDcQwdyW4BrBWh7
Si tens qualsevol dubte, pregunta’ns:
Per email a casadelajoventut@mutxamel.org
Per Instagram en @mutxamel
Per telèfon 965 95 63 41
Segueix tota la nostra activitat en les nostres xarxes socials i no et perdes res.

cartell