CURS D’INICIACIÓ 2018-2019. Conservatori Professional de Música de Mutxamel

Imprés d’inscripció:

Imprés (pdf) [publicat 16/07/2018]

Les dates d’inscripció al CURS D’INICIACIÓ per a 2018-2019 són:
– del 17 al 28 de Setembre de 2018

A qui està destinat?

El Curs d’Iniciació Musical està orientat a alumnes que tinguen 7 anys (complits entre gener i desembre de l’any en què es matriculen) i, de forma excepcional, a alumnes que tinguen 6 anys.

Quin és el seu horari?

El curs es realitza d’acord amb el calendari escolar (d’octubre a juny) , amb 1 hora de classe setmanal en grups reduïts.
En principi s’oferiran 2 grups a triar un:
DILLUNS de 17:30-18:30
DIMECRES de 17:30-18:30

Per rigorós orde d’inscripció els alumn\@s inscrits podran triar un dels anteriors grups en una reunió prèvia a l’inici de curs que se celebrarà el DILLUNS 1 D’OCTUBRE a les 17:30 en la segona planta del Centre social Polivalent on s’ubica el Conservatori, en l’aula SONATA.

Quina és la seua finalitat?

Que els alumnes tinguen una primera presa de contacte amb els estudis musicals amb una metodologia motivadora, amena i lúdica.

Al llarg del curs s’ensenyen els continguts dels que es compon la prova d’accés a 1r d’Ensenyances Elementals, servint així de preparació per a aquells xiquets que tinguen interés a iniciar els dits estudis.

A més, el fet d’haver realitzat El Curs d’Iniciació puntua en el barem del procediment d’accés a les Ensenyances Elementals de Música.