CURS DE TEATRE A MUTXAMEL

15/02/2018

La Regidoria de Cultura de Mutxamel ha inclòs en la seua programació un curs de teatre per a adults i un altre per a xiquetes i xiquets, els impartirà l’associació de teatre Cinetika Teatro Y Cinema. Començarà el 3 de març i finalitzarà al mes de juny, el grup d’adults rebrà les classes en l’auditori de la Casa de la Cultura, els dimecres de 19 a 21 hores, i el grup de xiquets tindran classe els dissabtes, al Casal de la Tercera Edat de 12 a 14 hores. Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitza el dia 28 de febrer, els interessats poden obtenir més informació en http://www.cinetika.org/ o en el telèfon 699394202.

L’Associació Cinetika ens informa que no és necessari tenir experiència ni coneixements previs de teatre per a participar en aquests cursos:
“Treballarem l’expressió corporal, la veu, tècniques d’improvisació… jugarem per a desenvolupar la nostra creativitat i per a soltar-nos davant el públic, però sobretot ens divertirem i gaudirem passant moments inoblidables junts”.