CORRESPONSALS JÓVENS A L’ESCAPE ROOM 60min

Compartir

El passat 10 de juliol es va realitzar una de les eixides de corresponsals a l’Escape Room 60min on van participar joves de l’IES Mutxamel, de l’IES L’Allusser i de l’Espai Jove.

Els i les corresponsals són una figura clau per a la difusió i recepció de propostes i activitats de l’Espai Jove, ja que fan un treball en doble direcció: s’encarreguen de connectar el punt d’informació juvenil amb la joventut de la localitat i d’acostar les demandes de la joventut al centre d’informació juvenil, treballant dins dels centres de secundària principalment. Ells i elles són estudiants de l’IES Mutxamel i l’IES L’Allusser, la qual cosa els proporciona un avantatge perquè poden acostar-se als seus companys i companyes per a transmetre tota la informació que arriba del Punt d’Informació Juvenil.

Des de l’Espai Jove i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mutxamel, s’organitzen diverses activitats culturals i d’oci, per a ells i elles, en reconeixement a la seua labor. .

En esta ocasió un grup de corresponsals dels IES Mutxamel, IES L’Allusser i de l’Espai Jove van participar en l’Escape Room 60 min. On van gaudir de les sales:

  • El Misteri de la Mòmia
  • El Robatori al Banc
  • El Cau del Maníac

Va ser una activitat molt divertida on a més van aprendre valors de cooperació i col·laboració per a poder solucionar els diferents problemes que les sales plantejaven.

La pròxima eixida prevista per a corresponsals serà al VI Saló Vídeo Game Comic que se celebra en IFA el 26 i 27 d’octubre.

El programa de corresponsals està obert als i les joves dels instituts interessats a ser agents actius de Mutxamel, el programa reinicia la seua activitat al setembre amb el principi de curs en els instituts. També es pot seguir vinculat al programa a través de l’Espai Jove. Qualsevol persona interessada es pot informar en l’Espai Jove.

ESPAI JOVE:

  • Tel. 965957062.
  • espaijove@mutxamel.org
  • @mutxameljove