Convocatòria XIII Concurs de Cartell Anunciador del Mig Any de les Festes de Moros i Cristians de 2024

Concursos
Compartir

La Junta de Govern Local, amb data 28 de setembre de 2023 ha aprovat la Convocatòria del XIII Concurs del Cartell Anunciador del “Mig Any” de les Festes de Moros i Cristians 2024.

PARTICIPANTS
Podran participar en el concurs estudiants de secundària i batxillerat, entre els 12 i 18 anys. El cartell es podrà presentar tant de forma individual com col·lectiva.

TEMA
El tema de l’obra ha d’anunciar i promocionar el “Mig Any” de Moros i Cristians, i la celebració del Miracle de la Llàgrima de la Mare de Déu de Loreto.

PREMIS
S’establix un primer premi individual o col·lectiu de 250 € (alumnat de batxillerat), un segon premi individual o col·lectiu de 250 € (alumnat de secundària) que eixiran publicats en el “Llibre de festes de 2024”. Un dels dos cartells guanyadors es triarà pel Jurat per a representar el cartell i fullet.

PRESENTACIÓ I FORMA
El termini de presentació serà del 20 de novembre al 5 de desembre de 2023 i la publicitat es realitzarà mitjançant distribució de les bases en els IES del municipi i altres poblacions pròximes a la localitat.

Els treballs es presentaran en la Casa de Cultura, situada en C/ Ramón y Cajal S/N de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h.

El termini màxim improrrogable de presentació serà el 5 de desembre de 2023, abans de les 21.00 hores.

Cada cartell presentat anirà acompanyat de dos fitxes d’inscripció, han d’anar embalats i amb la fitxa d’inscripció apegada a l’embalatge. En la fitxa d’inscripció s’indicarà el curs escolar i Institut en el qual està matriculat.

L’ajuntament tindrà la màxima cura en el manteniment de les obres, però no es farà càrrec dels possibles trencaments o desperfectes.

Bases concurs (pdf)