CONCERT LA LLÀGRIMA 2018 – XII EDICIÓ

14/02/2018

L’Auditori de la Casa de la Cultura de Mutxamel acollirà la XII edició del “Concert La Llàgrima 2018”, previst per al dissabte 17 de febrer i que començarà a les 18’00 h. Aquest concert, que any rere any s’ha convertit en un referent de la localitat, està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mutxamel. Cada any participen agrupacions de renom internacional: en les dos últimes edicions han actuat bandes tan prestigioses com Las Cigarreras de Sevilla i Nuestro Padre Jesús Despojado de Jaén.

Per a enguany, a més de la banda amfitriona, l’Agrupación Musical La Llàgrima, ve com a banda convidada l’Agrupació Musical Cruz Roja de Tobarra, una de les agrupacions més reconegudes de la província d’Albacete.
L’AM La Llàgrima presentarà diverses novetats, com les noves marxes que s’han muntat per a enguany, una titulada “Costaleros del perdón”, que va dedicada als qui porten les andes de la Confraria del Crist del Perdó i la Pietat.
També es presentarà la marxa “Suspira, costalero”, peça musical composta per Fernando Climent Gomis, músic percussionista de la Llàgrima, en homenatge a la memòria d’Andrés Segura Belmar, portant del Crist del Perdó.

L’entrada al concert és gratuïta, limitada a l’aforament del local.

Per a accedir a l’auditori cal proveir-se de l’entrada-invitació, que es pot sol·licitar en el Centre Social i en Peluqueros Nuevo Estilo.

D’altra banda l’AM La Llàgrima actuarà en l’auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). Serà el dissabte 24 de febrer a les 19’00 h, en el Certamen Nacional de Música Cofrade Ciudad de Alicante 2018, concert que ha despertat un gran interès entre els afeccionats a aquest tipus de música, ja que comptarà amb l’actuació d’una banda de gran renom internacional, l’Agrupación Musical Virgen de los Reyes de Sevilla.
A més participarà una altra banda molt interessant: l’AM Nuestra Señora del Rosario de Crevillent.
L’entrada al certamen és gratuïta i es pot arreplegar en l’auditori de l’agrupació o sol·licitar-la als responsables de l’AM La Llàgrima.

El diumenge dia 4 de març La Llàgrima es desplaçarà fins a Tobarra (Albacete), on participarà com a banda convidada en l’IX Concert de Marxes Processionals d’aquesta ciutat, on presentarà la marxa “Resurrectionem Mortuorum”. Aquesta marxa ha sigut composta per a l’agrupació per Juan Francisco Algarra Pérez, músic de Tobarra que cursa estudis superiors de Música en el Conservatori d’Albacete.