COMENCEN A TREBALLAR LES PERSONES CONTRACTADES A TRAVÉS DE LA SUBVENCIÓ EMCORP 2021

imagen noticia
Compartir

06/07/2021

El passat 1 de juliol de 2021 van començar a treballar les dos persones de Mutxamel que han sigut contractades a través de la subvenció concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball en col·laboració amb Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per un import total de 63.684,11€. La subvenció concedida es destina al finançament dels costos salarials, inclosa la cotització a la Seguretat Social, i té l’objectiu de contractar aturats, d’almenys 30 anys d’edat, per a realitzar obres o serveis d’interés general, en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

Els treballs que desenvoluparan estan relacionats amb programes de l’àmbit dels Serveis Socials i les àrees de Servei i de Manteniment: “Suport administratiu al Programa d’Inclusió” i “Millora en el manteniment i eficàcia de l’enllumenat públic municipal de Mutxamel”, tots dos contractes amb una duració de 7 mesos i 24 dies a jornada completa.

La tercera persona aturada serà contractada a partir de l’1 de setembre i realitzarà la seua labor en l’àrea d’Educació, com a personal de suport al “Programa Municipal de Prevenció i Tractament de l’Absentisme Escolar”.

A l’acte de benvinguda dels nous treballadors i la firma dels contractes de treball, van assistir tant l’alcalde de Mutxamel, Sebastián Cañadas Gallardo, com el regidor Antonio Sola Suárez, responsable de la Unitat de Promoció i Desenvolupament Econòmic.